667 SAYILI KHK İLE ENSTİTÜMÜZE AKTARILAN PROJE AŞAMASINDA OLAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Dönem Projesini tamamlayan  öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri eksiksiz yapmaları gerekmektedir.

1. Dönem Projesinin web sayfamızda yer alan İ.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü  tez yazım kılavuzu şablonuna uyacak şekilde hazırlanması.
  1. Beyan kısmının öğrenci tarafından imzalanması.
  1. Projesini şablona göre hazırlayan öğrenciler web sayfasında  formlar kısmında yer alan DÖNEM PROJESİ RAPORU ONAYI FORMU” nu  doldurarak  ilgili Danışman öğretim üyesine imzalattıktan sonra, İ.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü  Dönem Proje Formatına  göre “TURUNCU” renkte ciltleme yapılarak ; İlgili Anabilim Dalı Başkanlığı Üst yazısı  ile Enstitümüze teslim etmeleri

Mezuniyet İçin İstenilen Evraklar

2 cd  pdf formatlı  (Beyan kısmı imzalı)

İkametgah

Kimlik fotokopisi

Geçici mezuniyet talep dilekçes

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Y.L Danışman Listesi için TIKLAYINIZ.

İstanbul Tıp Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Y.L. Danışman Listesi için TIKLAYINIZ.

İstanbul Tıp Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Y.L Danışman Listesi için TIKLAYINIZ.