ENSTİTÜMÜZÜN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK İLK ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İ.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından ‘Araştırma Yöntembilimi ve Biyoistatistik Değerlendirmeye Giriş’ Çalıştayı 29 Mart 2017 tarihinde İ.Ü. Dişhekimliği Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında Yönetim Kurulu Üyelerimiz Prof. Dr. Özen Doğan Onur ve Doç. Dr. Eray Yurtseven organizatörlüğünde gerçekleştirildi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Şükrü Şenocak, Dr. Hayriye Vehid, Öğr. Gör. Dr Özden Öz Calay, Araş. Gör. Dr. Gökalp Eral tarafından bilimsel çalışmalarda önemli biyoistatistik konularında lisansüstü öğrencilerimize bir günlük eğitim verildi. Öğrencilerimizin ilgisinin yoğun olduğu seminerden sonra katılımcılara katılım belgeleri verildi. Kontenjanın kısıtlı olmasından dolayı müracaat ettiği halde katılamayan öğrencilerimiz için tekrar kurslar düzenlenecektir.

Başarılı bir çalıştayı gerçekleştiren öğretim üyelerimize, organizatörlere ve ilgisinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.