Klinik Araştırmalar Etik Kurulları Ve Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulları Çalıştayı

Katılımcıların klinik araştırma etik kurullarının ve hayvan deneyleri yerel etik kurullarının çalışma şekilleri, görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirilmesi amaçlanmıştır. Bunun yanında bu bilimsel çalışmalar sırasında etik bilinç ve ahlaki hassasiyeti arttırmak hedeflenmiştir. Çalıştayda ayrıca bu kurullara müracaat sırasında yapılması gereken işlemler ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verilecektir.

TARİH: 11.12.2017

SAAT: 9:00-16:30

YER: İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1-AB, Beyazıt (Eczacılık Fakültesi Arkası)

NOT: Çalıştayımız Enstitümüz öğrencilerine ve öğretim üyelerine açık olup ücretsizdir. Çalıştay sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Kursa katılacak öğrencilerin katılım için e-mail yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat için e-mail: saglikbil@istanbul.edu.tr

Müracaat için son tarih: 08.12.2017