2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Kursumuz Gerçekleşti

Lisansüstü Eğitime Hazırlık Kursu, 15 Şubat 2022 tarihinde Online olarak Zoom Programı üzerinden başarıyla gerçekleştirildi. Enstitü Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Zeynep KARAKAŞ’ın yapmış olduğu açılış konuşmasında, küresel salgın yaşanan bu zor günlerde geleceğe hazırlanmaya devam etmenin, hem bu günleri daha kolay atlatmamız hem de geleceğimize olan güvenimizin artmasını sağlayacağından bahsederek sözü Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünden Prof.Dr.Eray YURTSEVEN hocamıza bıraktılar. Hocamız Akreditasyon ve Kalite çalışmaları konusunda destek sunumunu gerçekleştirerek öğrencilerimize desteklerini belirttiler.
Ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Gül GÜNER AKDOĞAN hocamız "Bilim ve Lisansüstü Eğitim" hakkında sunumları yaptılar. Enstitü Müdürümüz Prof.Dr.Zeynep KARAKAŞ hocamız Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Lisansüstü Eğitim hakkında yaptığı sunumunda enstitümüzü tanıtarak bu sürecin önemini anlattılar. Ardından sırasıyla Enstitümüz Müdür Yardımcısı Prof.Dr.Müge SAYİTOĞLU “Lisansüstü Eğitimde Akreditasyon” konusunda bilgilendirdi. Enstitü Yönetim Kurulu Üyemiz Prof.Dr.Merva SOLUK TEKKEŞİN “Bilimsel Eser Üretme: Poster/Sözlü Sunum ve Yayın” hakkında bilgi verdi. AKSİS Süreç Sorumlusu Fatih BİLSEL Öğrenci Otomasyon Sistemi hakkında bilgilendirdi. İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.İlhan İLKILIÇ hocamız “Klinik Araştırmalar ve Hayvan Deneylerinde Etik Kurulları ve Etik Sorunlar” sunumunu gerçekleştirdi. Enstitümüz Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Kıvanç BEKTAŞ KAYHAN “Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi Sürecinde Önemli Konular” hakkında bilgilendirme sunumları yaptı. Enstitü Yönetim Kurulu Üyemiz olan Doç.Dr.Sedef ERDAL “Tez Süreci, Tez İntihal Değerlendirmesi” ve “Lisansüstü Eğitim Bursları ve Yurtdışı Eğitim Olanakları” hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdiler. Enstitü Sekreteri Sevda MUTLU Web Sayfamızdaki önemli konuları öğrencilerime aktardı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü